Trosobna Kuća Širi Centar
Širi Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 70,000€ - Kuća
PU885 146 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 635 kvm

Trosobna Kuća Širi Centar

Održavan kuća, CG, Parket, Bašta

Kuća se nalazi u blizini Žitnog Trga. Objekat se nalazi na parceli koja ne poseduje kolski ulaz. Kuća je građena od čvrstog materijala. Sastoji se od 2 stana sa posebnim ulazima. Prvi stan je dvoiposoban. Sastoji se od ulaznog hodnika, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila i ostave. Drugi stan je jednosoban. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, sobe, kupatila i ostave. Postavljena je drvena stolarija, keramika, laminat i parket. Grejanje je centralno na kotao na gas. Postoji instalacija gasa u svakoj prostoriji. U dvorištu se nalaze dve pomoćne prostorije sa sušarom i sanitranim čvorom. Iza kuće postoji 2,5 ari bašte sa voćem, lozom i travnjakom.

Nije moguća kupovina stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević