NOVO Prizemna Kuća Perlez
Perlez, Serbia
Prodaja Dogovor - Kuća
PU1043 300 kvm 5 Sobe 4 Kupatila 1 Garaža 2018 Građeno 750 kvm

NOVO Prizemna Kuća Perlez

7.5 ari plac, dve nameštene kuće, garaža

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Plac je u potpunosti ograđen zidanom ogradom. Garaža se nalazi u sklopu objekta, ima ulaz iz kuće. Automatska električna garažna vrata. Kuća je građena građevinskim blokom, izolovana je. Po ulazu se nalazi dugačak hodnik koji vodi u sve prostorije u kući. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, 3 spavaće soba, 2 kupatila, wc-a i kotlarnice. Jedna spavaća soba je master soba sa sopstvenim kupatilom i američkim plakarom. Dnevni boravak izlazi na zatvorenu terasu sa pomoćnom kuhinjom, izidanim roštiljem i velikom trpezarijom. Postavljen je tarket i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno na kotao na pelet (7 tona peleta je uključeno u cenu kuće). Klima uređaji u više prostorija. Kuća se prodaje kompletno opremljena nameštajem i aparatima u garanciji. Kuća poseduje ekonomski prolaz do ulice. Sprovedena je dodatna instalacija za rasvetu i struju u obe kuće na agregat. Trofazna struja, gradska i bunarska voda, septička jama.

Pomoćni objekat

Pomoćni objekat se nalazi na dnu dvorišta. Okružuje ga natkrivena ostava sa instalacijama za struju i vodu. U prednjem delu se nalazi sanitarni čvor i prostrana zatvorena terasa. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe sa američkim plakarom, velike ostave i kupatila. Postavljen je tarket i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno na kotao na struju. Klima uređaj. Pomoćni objekat nije uknjižen.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Glavni objekat

230 kvm
4 Bedrooms
3 Bathrooms

. Garaža se nalazi u sklopu objekta, ima ulaz iz kuće. Automatska električna garažna vrata. Kuća je građena građevinskim blokom, izolovana je. Po ulazu se nalazi dugačak hodnik koji vodi u sve prostorije u kući. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, 3 spavaće soba, 2 kupatila, wc-a i ostave. Jedna spavaća soba je master soba sa sopstvenim kupatilom i američkim plakarom. Dnevni boravak izlazi na zatvorenu terasu sa pomoćnom kuhinjom, izidanim roštiljem i velikom trpezarijom.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević