Duplex Novogradnja Bagljaš
Bagljlaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 145,000€ - Stan
PU1142 100 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 2023 Građeno

Duplex Novogradnja Bagljaš

III sprat i potkrovlje, Garažno mesto, Polunamešten

Novogradnja, Bagljaš. Veoma svetao i prostran četvorosoban stan od 100m2 na dve etaže. Donji nivo čini prostrani ulazni hodnik koji vodi ka kupatilu i dnevnom boravku sa kuhinjom. Dnevni boravak je orijentisan ka istoku i jugu, terasa je na južnoj strani. Kuhinja je u potpunosti nova sa uređajima u garanciji. Stepeništem iz dnevnog boravka se dolazi u potkrovlje gde se nalaze 3 sobe i kupatilo. Sobe su velike podne kvadrature sa blagim kosinama. U svakoj sobi se nalazi klima uređaj. Stan se prodaje sa kuhinjom, garniturom i plakarima. Španska i Italijanska keramika I klase. Grejanje je podno na toplotne pumpe. Postavljena je PVC stolarija i kvalitetni krovni prozori. Stan je u postupku uknjižavanja. 1 vlasnik. Garažno mesto od 12m2 u suterenu zgrade.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene ili minimum 300 eura

Tlocrt

- Etaža 1 -

52 kvm
1 Bedroom
1 Bathroom
145,000€

Donji nivo čini prostrani ulazni hodnik koji vodi ka kupatilu i dnevnom boravku sa kuhinjom. Dnevni boravak je orijentisan ka istoku i jugu, terasa je na južnoj strani.

- Etaža 2 -

48 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
145,000€

Stepeništem iz dnevnog boravka se dolazi u potkrovlje gde se nalaze 3 sobe i kupatilo. Sobe su velike podne kvadrature sa blagim kosinama.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević