Trosoban Stan Ruže Šulman
Ruže Šulman, Zrenjanin
Prodaja 80,000€ - Stan
PU944 77 kvm + terase 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Ruže Šulman

VII Sprat od 8, zgrade sa 2 lifta

Zgrada Lepa Brena. Izuzetno prostran i funkcionalan stan. Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa ugradnim plakarom koji vodi u dnevni boravak, trpezariju i toalet. Dnevni boravak je odvojen od trpezarije harmonika vratima i izlazi na veliku zastakljenu terasu. Iz trpezarije se prolazi u kuhinju sa ostavom i ima izlaz na manju terasu koja takođe ima ostavu. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom koji vodi u dve spavaće sobe i kupatilo. Postavljena je drvena stolarija i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima na velikoj terasi. Parket je hoblovan 2021. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj. Podrum. Zajednički vešeraj na spratu. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

77 kvm + terase
3 Bedrooms
2 Bathrooms
80,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa ugradnim plakarom koji vodi u dnevni boravak, trpezariju i toalet. Dnevni boravak je odvojen od trpezarije harmonika vratima i izlazi na veliku zastakljenu terasu. Iz trpezarije se prolazi u kuhinju sa ostavom i ima izlaz na manju terasu koja takođe ima ostavu. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom koji vodi u dve spavaće sobe i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: