Trosoban Stan Ruže Šulman
Ruže Šulman, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 59,500€ - Stan
PU1156 57 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan Ruže Šulman

I sprat od 4, zgrade bez lifta

Ruže Šulman, ODLIČNA prilika. Manji trosoban stan na I spratu, useljiv. Po ulasku u stan pruža se hodnik sa ugradnim plakarom koji vodi u dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. U drugu spavaću sobu se ulazi iz dnevnog boravka. Kuhinja ima ugradni plakar i izlaz na malu terasu. Kupatilo je sa tuš kadom, renovirano. Postavljen je laminat i nova drvena stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Mogućnost kupovine sa nameštajem. Sigurnosna vrata, klima uređaj, podrum. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene ili minimum 300 eura

Tlocrt

Etaža

57 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
59,500€

Po ulasku u stan pruža se hodnik sa ugradnim plakarom koji vodi u dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. U drugu spavaću sobu se ulazi iz dnevnog boravka. Kuhinja ima ugradni plakar i izlaz na malu terasu.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević