Dvosoban Stan Mala Amerika
Mala Amerika, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 39,000€ - Stan
PU636 57 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Mala Amerika

IV Sprat od 9, zgrade sa liftom

Stan se nalazi u jednom od 2 solitera u naselju Mala Amerika, u neposrednoj blizini centra grada. Stan je dvostrano orijentisan, jedna terasa gleda na istok a jedna na zapad. Po ulasku u stan prostire se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, ostavom i izlazom na terasu, spavaća soba i kupatilo. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. 2 terase ne ulaze u kvadraturu stana. Podrum. Klima uređaj. 


 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

57 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
39,000€

Po ulasku u stan prostire se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, ostavom i izlazom na terasu, spavaća soba i kupatilo.

Mapa

Preporučujemo: