Renoviran Trosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 70,000€ - Stan
PU864 64 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Renoviran Trosoban Stan Bagljaš

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

Po ulasku u stan prostire se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i vešeraj. Iz trpezarije se prolazi u manju prostoriju preuređenu u vešeraj sa prirodnom ventilacijom, odvodom i dovodom za mašine za pranje i sušenje veša. Postavljen je parket, granitna keramika i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Zamenjene su kompletne strujne i vodovodne instalacije. Kupatilo je renovirano. Spoljni zidovi su izolovani sa stirodorom. Terasa je zatvorena leksanom i roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Sigurnosna vrata. Klima uređaj. Stan se prodaje sa postojećim nameštajem osim ugaone i trpezarijske garniture i stolova.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

64 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
70,000€

Po ulasku u stan prostire se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i vešeraj.

Mapa

Preporučujemo: