O Nama

Agencija za nekretnine Sigma Nekretnine je najstarija posrednička firma u Zrenjaninu. Osnovana je 1989. godine sa ciljem što efikasnijeg rešavanja stambenih pitanja svojih klijenata. Naša osnovna delatnost je kupoprodaja nekretnina u Zrenjaninu i šire. Tokom vremena smo svoje poslovanje proširili i na izdavanje stanova, lokala, kao i na prodaju zemljišta, industrijskih i privrednih objekata.

Misija, Vizija, Cilj

Od svog osnivanja Sigma Nekretnine konstantno  nastoji da unapredi nivo i vrste usluga koje pruža svojim klijentima. Smatramo da je od suštinskog značaja da svojim klijentima budemo lako dostupni. Vodeći se time, razvili smo sistem rada i usluga koji pruža korisniku mogućnost da na jednom mestu završi sve u vezi sa kupoprodajnim aktivnostima. Zahvaljujući našem stručnom kadru, temeljnoj proveri dokumentacije, pravnoj kontroli, Agencija Sigma Nekretnine je opravdala poverenje svojih klijenta čiji broj iz dana u dan raste. Namera nam je da nastavimo da unapređujemo naše poslovanje i da u narednih par godina pokrijemo teritoriju cele Vojvodine i Srbije.

Modernizacija i unapređenje

Shvatili smo značaj integrisanih marketing komunikacija. Trudimo se da držimo korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu. Na web prezentaciji Agencije Sigma Nekretnine naši potencijalni klijenti mogu na pouzdan način da se informišu o trenutnom stanju na tržištu nekretnina.