Koje informacije prikupljamo?

Prikupljamo informacije koje unesete kroz formu na našem web mestu. Ukoliko želite da učestvujete aktivno, postavite nam pitanje ili uspostavite kontakt sa nama, od Vas može biti zatraženo da unesete ime, email adresu ili broj telefona, zavisno od potrebe. Međutim, možete posetiti i pregledati naše web mesto anonimno.

Da li koristimo kolačiće?

Da. “Kolačići” su mali fajlovi koje web mesto ili provajderi usluga šalju na Vaš računar kroz veb brauzer (ukoliko to Vi dozvolite) i oni omogućavaju da sajt ili provajderi snime i sačuvaju određene informacije. Informacije koje prikupljamo kolačićima obuhvataju opšte informacije kao što su tip Vašeg web brauzer, IP adresa i slično. Ove informacije su prikupljene od svih posetilaca web sajta, i mogu biti korišćene u svrhe sigurnosti, analize poseta ili praćenje aktivnosti na našem web mestu, a nama omogućavaju da Vam ponudimo bolju uslugu i više funkcionalnosti.

Google Analytics

Mi koristimo standardne Google Analytics funkcije uključujući:

  • Ponovo oglašavanje preko Google analitike
  • Izveštavanje o prikazima na Google mreži multimedijalnog oglašavanja
  • Izveštaji Google analitike o demografskim kategorijama i interesovanjima

Log fajlovi

Informacije koje se čuvaju u Log fajlovima uključuju internet protokol (IP) adrese, tip brouzera, podatke o internet provajderu (ISP), vremenski zapis, podatke o dolaznim i odlaznim stranama, broj klikova da bi se analizirali trendovi i omogućila administracija sajta, pratio tok poseta i prikupile demografske informacije. IP adrese, i ostale informacije nisu informacije na osnovu kojih se može utvrditi lični identitet korisnika.

Facebook

Pored standardnih, koristimo i dodatne oglasivacke funkcije, kao sto su:

  • Ponovno oglašavanje preko Facebook Pixel-a (Remarketing)
    Korisnici mogu da onemoguće ovu funkciju sa strane https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Ove informacije ne mogu biti korišćene javno (od strane posetilaca, drugih članova ili bilo koga ko nije zaposlen u Sigma Nekrenitne Zrenjanin) da bi se identifikovala određena osoba.
Poseta našeg web mesta i prihvatanje “kolačića” je ujedno i prihvatanje naše polise o privatnosti.

“Mi ne prodajemo, ne menjamo, niti na bilo koji način delimo informacije na osnovu kojih se može utvrditi lični identitet.”

Ukoliko imate pitanja u vezi polise o privatnosti kontaktirajte nas putem ove forme:
http://www.sigmaexcl.com/kontakt/