Kuća na prodaju Zeleno Polje
Zeleno Polje, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 90,000€ fiksno - Kuća
PU1101 195 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 510 kvm

Kuća na prodaju Zeleno Polje

5 ari plac, Kolski ulaz, Pomoćne prostorije

Odlična lokacija! U blizini vrtića, ambulante i Sc Bambi. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja. Hodnik sa stepeništem vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi kuhinja sa prostranom trpezarijom i izlazom na dvorišnu terasu, dve spavaće sobe i kupatilo. U potkrovlju postoji dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba i kupatilo koje nisu završeni. Ostava, tavanski prostor. Postavljen je parket, keramika i drvena stolarija. Demit fasada. Kuća se prodaje polunameštena. Pomoćni objekat od 30m2 sa 3 zasebne prostorije. Ograđen plac. Trofazna struja, gas, voda, kanalizacija. 1 vlasnik. Nije moguća kupovina stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević