Kuća sa 2 stana Dolja
Dolja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 57,000€ - Kuća
PU1122 175 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 3 ara

Kuća sa 2 stana Dolja

3 ara plac, Renovirano u skorije vreme, Useljivo

Ulični objekat je useljiv trosoban stan od 100m2. Kuća je zidana čvrstim materijalom sa karo tavanicom koja je podaščana i u veoma dobrom stanju. Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi do trpezarije kao centralne prostorije. Kuhinja je izdvojena sa ostavom. Do ulice postoje 2 sobe, a u treću se prolazi iz jedne u drugu sobu. Postavljen je parket, laminat, drvena i PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas. U sklopu ovog objekta nalazi se letnja kuhinja i još jedna soba koje se takođe mogu osposobiti u jednosoban stan, površine 30m2. U nastavku uličnog objekta nalazi se dvosoban stan od 45m2 sa zasebnim ulazom. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, sobe, kupatila i posebno kupatila sa tuš kabinom. Postavljen je parket i PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas. Postavljena je demit fasada na uličnom delu kuće i na celom dvorišnom stanu. Na dnu dvorišta nalazi se pomoćni objekat sa sanitarnim čvorom i garažom. Podrum. Trofazna struja, voda, gas, kanalizacija. Kolski ulaz. Nije moguća kupovina stambenim kreditom banke. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević