Dvosoban Stan Žitni Trg
Žitni trg, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Stan
PU780 62 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Žitni Trg

IV Sprat od 8, zgrade sa liftom

ODLIČNA lokacija!!! Žitni Trg, zgrada sa liftom i podrumskim prostorom. Stan je orijentisan ka jugu. Po ulasku u stan pruža se dnevni boravak i radni deo koji odvaja spavaći deo sa jedne strane i kuhinju i trpezariju sa druge strane. Stan je renoviran. Nova struja. Postavljen je parket i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Ostava, 2 ugradna plakara, terasa sa prelepim pogledom. Podrum. Kilma uređaj. Stan u prirodi ima 66m2 + terasa, a uknjižen je na 62m2.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

62 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
62,000€

Po ulasku u stan pruža se dnevni boravak i radni deo koji odvaja spavaći deo sa jedne strane i kuhinju i trpezariju sa druge strane. Ostava, Terasa sa prelepim pogledom.

Mapa

Preporučujemo: