Trosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 63,000€ - Stan
PU698 82 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan Brigadira Ristića

IV Sprat od 8, zgrade sa liftom

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini glavne pijace na samo nekoliko minuta od centra grada. Po ulasku u stan nalazi se hodnik koji je otvoren prema trpezariji i dnevnom boravku. Postoji veliki dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinja sa lođom i ostavom, dve spavaće sobe i kupatilo. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom sa ugradnim plakarima. Postavljen je tarket, laminat, etison i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Izuzetno topao stan. Klima uređaj. Stan ima 82 m2 + terasa i lođa.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

82 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
63,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik koji je otvoren prema trpezariji i dnevnom boravku. Postoji veliki dnevni boravak sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinja sa lođom i ostavom, dve spavaće sobe i kupatilo. Spavaći deo je u potpunosti odvojen hodnikom sa ugradnim plakarima.

Mapa

Preporučujemo: