Trosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 85,000€ - Stan
PU967 89 kvm 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Brigadira Ristića

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

ODLIČNA lokacija. Na samo par minuta hoda od centra grada, gradske pijace, škole, vrtića. Kvalitetno građena zgrada od fasadne cigle. Dnevni boravak je veoma prostran i svetao, vodi u kuhinju i ima izlaz na dve terase. Spavaće sobe su odvojene posebnim hodnicima od kojih jedan vodi u sobu i kupatilo, a drugi u sobu i toalet. Kupatilo je renovirano. Stan je uknjižen na 73m2, a terase imaju ukupno 16m2, velika 12.5m2, a mala 3,5m2. Nova keramika u stanu. Postavljen je parket, PVC i drvena stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. 3 klima uređaja. Stan se prodaje sa kuhinjom i ugradnim plakarima. Podrum. Parking je slobodan u dvorištu zgrade.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

89 + terase
3 Bedrooms
2 Bathrooms
92,000€

Dnevni boravak je veoma prostran i svetao, vodi u kuhinju i ima izlaz na dve terase. Spavaće sobe su odvojene posebnim hodnicima od kojih jedan vodi u sobu i kupatilo, a drugi u sobu i toalet.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

trosoban stan brigadira ristica prodaja sigma nekretnine zrenjanin1