Trosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 92,000€ - Stan
PU967 73 + terase 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Brigadira Ristića

II Sprat od 5, zgrade bez lifta

ODLIČNA lokacija. Na samo par minuta hoda od centra grada, gradske pijace, škole, vrtića. Kvalitetno građena zgrada od fasadne cigle. Dnevni boravak je veoma prostran i svetao, vodi u kuhinju i ima izlaz na dve terase. Spavaće sobe su odvojene posebnim hodnicima od kojih jedan vodi u sobu i kupatilo, a drugi u sobu i toalet. Kupatilo je renovirano. Nova keramika u stanu. Postavljen je parket, PVC i drvena stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. 3 klima uređaja. Stan se prodaje sa kuhinjom i ugradnim plakarima. Podrum. Parking je slobodan u dvorištu zgrade.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

73 + terase
3 Bedrooms
2 Bathrooms
92,000€

Dnevni boravak je veoma prostran i svetao, vodi u kuhinju i ima izlaz na dve terase. Spavaće sobe su odvojene posebnim hodnicima od kojih jedan vodi u sobu i kupatilo, a drugi u sobu i toalet.

Mapa

Preporučujemo:

trosoban stan brigadira ristica prodaja sigma nekretnine zrenjanin1