Trosoban Stan Brigadira Ristića
Brigadira Ristića, Zrenjanin
Prodaja 74,000€ - Stan
PU925 72 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan Brigadira Ristića

IV Sprat od 8, zgrade sa liftom

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji i istočno je orijentisan. Stan je uknjižen na 68m2, a zatvaranjem terase dobijeno je još 4m2. Po ulasku postoji hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren ka trpezariji i dnevnom boravku. Dnevni boravak je prostran i svetao a trpezarija je proširena na račun velike terase. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa ostavom. Mala terasa je zatvorena i sprovedene su instalacije za veš mašinu. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom. Vodi do dve spavaće sobe i kupatila. Stan se prodaje sa kuhinjom i ugradnim plakarima u hodnicima i spavaćoj sobi. Zamenjene strujne i vodovodne instalacije. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Klima uređaj, sigurnosna vrata, podrum, zajednička prostorija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

72 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
74,000€

Po ulasku postoji hodnik sa ugradnim plakarom koji je otvoren ka trpezariji i dnevnom boravku. Dnevni boravak je prostran i svetao a trpezarija je proširena na račun velike terase. Kuhinja je u potpunosti odvojena sa ostavom. Spavaći deo je odvojen hodnikom sa ugradnim plakarom. Vodi do dve spavaće sobe i kupatila.

Mapa

Preporučujemo: