Kuća Centar Zrenjanin
Mala Amerika, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 160,000€ - Kuća, Poslovni prostor, Stan
PU1120 188 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 3 ara

Kuća Centar Zrenjanin

Trosoban, Dvosoban stan i garsonjera na placu od 3 ara, RENOVIRANO

Ulični objekat uknjižen na 161m2, Sastoji se od uličnog trosobnog stana koga čine hodnik, kuhinja, 3 sobe i kupatilo. U nastavku se nalazi dvosoban stan sa dve sobe, kuhinjom i kupatilom. 2 podrumska prostora. U kući je sve potpuno novo (krov, demit fasada, PVC stolarija sa roletnama, elektro i vodovodne instalacije…). Pored glavne kuće u dvorištu se nalazi još jedna garsonjera površine 27m2. Centralno grejanje je sprovedeno u oba stana sa zasebnim kotlovima na gas. Priključena je na elektro (trofazno brojilo), gasnu, vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Ispred kuće je betoniran parking za više automobila. Nekretnina je uknjižena i moguća je kupovina putem stambenog kredita. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević