Luksuzna Kuća sa poslovnim prostorom Centar
Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 189,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU1117 308 kvm 4 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 2 ara

Luksuzna Kuća sa poslovnim prostorom Centar

Jedinstvena kuća, fantastična lokacija, 2 ara plac

Jedinstvena nekretnina. Fantastična luksuzna kuća na prestižnoj lokaciji u samom centru Zrenjanina. Kuća u prirodi ima 308m2 i nalazi se na placu površine 208m2. Kuća se sastoji od tri dela: suterena u kojem je trenutno poslovni prostor sa kupatilom, posebnim toaletom i saunom. Na visokom prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak, trpezarija sa terasom, unikatana kuhinja (metal&granit), ostava, ulazni hodnik i kupatilo. Na spratu se nalaze tri komforne spavaće sobe, garderober (može biti i soba), kupatilo i vešeraj. U sklopu kuće postoji garaža površine za SUV vozilo. Kuća je vrlo luksuzna, po podovima je španska keramika, podno centralno grejanje na gas i “voda voda sistem”. U poslovnom prostoru su radijatori, PVC stolarija sa komarnicima. Kuća se prodaje sa kompletnom kuhinjom od granita i metala, deo nameštaja i sauna. Dvorište je popločano behatonom. Kuća se nalazi u mirnoj ulici u samom centru (dvostrano orjentisana), a lokal je orijentisan ka poslovnoj zoni centra grada, što predstavlja potencijal koji budući vlasnik može iskoristiti za neku delatnosti (ordinacija, kancelarija, kozmetički salon, škola stranih jezika, IT office, advokatsku kancelariju i sl.).

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević