Dvosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 51,000€ - Stan
PU1027 66 kvm + terasa 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Bagljaš

10. sprat i poslednji, zgrade sa 2 lifta

Bulevar Veljka Vlahovića, beli soliteri. Useljiv dvosoban stan od 66m2 na poslednjem spratu. Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom i cipelarnikom koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak koji je otvoren ka trpezariji i kuhinji, jedna spavaća soba i kupatilo. Kuhinja ima ostavu, a trpezarija izlazi na veliku terasu. Postavljen je laminat i drvena stolarija. Terasa je zatvorena roletnama. Centralno gradsko grejanje sa kalorimetrima. Klima uređaj. Spušteni plafoni, sigurnosna vrata. Stan se prodaje sa kuhinjskim elementima. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

66 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
51,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom i cipelarnikom koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak koji je otvoren ka trpezariji i kuhinji, jedna spavaća soba i kupatilo. Kuhinja ima ostavu, a trpezarija izlazi na veliku terasu.

Video
  • Video
    Dvosoban Stan Bagljaš
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević