Garsonjera Ruže Šulman
Ruže Šulman, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 33,000€ - Stan
PU1098 29 kvm + terasa 1 Sobe 1 Kupatila

Garsonjera Ruže Šulman

V sprat i poslednji, zgrada sa liftom

Lift ide do IV sprata. Stan u potkrovlju stambene zgrade u blizini pijace, ambulante, marketa, škole, vrtića. Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom koji vodi u sobu i kupatilo. Soba je veoma prostrana, ima izlaz na terasu i samo se delom nalazi pod blagom kosinom. Kuhinja je izdvojena i ulaz je iz sobe. Postavljenje parket, laminat i drvena stolarija. Grejanje je centralno gradsko. Terasa je zatvorena roletnama i komarnicima. Klima uređaj. Stan se prodaje sa nameštajem sa slika. Idealan za izdavanje. Mali troškovi stanovanja. Podrum. 1 vlasnik.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

29 kvm + terasa
1 Bedroom
1 Bathroom
33,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom koji vodi u sobu i kupatilo. Soba je veoma prostrana, ima izlaz na terasu i samo se delom nalazi pod blagom kosinom. Kuhinja je izdvojena i ulaz je iz sobe.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević