Dvosoban Stan Mala Amerika
Mala Amerika, Zrenjanin, Serbia
Izdavanje, Prodaja 90,000€ - Stan
PU1036 59 kvm 2 Sobe 1 Kupatila 2020 Građeno

Dvosoban Stan Mala Amerika

II Sprat od 5, zgrade sa liftom

Neposredna blizina centra grada, suda, jezera, u prizemlju zgrade se nalazi supermarket. Stan je veoma svetao i udoban. Po ulasku u stan postoji manji hodnik koji je otvoren ka dnevnom boravku. Dnevni boravak je sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom, izlazi na terasu od 8m2 koja gleda na ulicu. Spavaća soba i kupatilo su odvojeni hodnikom. Postavljeno je podno grejanje na toplotne pumpe, PVC stolarija sa roletnama, optika, sigurnosna vrata, klima uređaj. Stan se prodaje namešten.

IZDAVANJE

Stan je moguće iznajmiti na duži ili kraći vremenski period. Cena zakupa iznosi 350 eura + mesečni troškovi. Obaveza depozit u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% cene zakupa, jednokratno po ugovoru.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

59 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
90,000€

Po ulasku u stan postoji manji hodnik koji je otvoren ka dnevnom boravku. Dnevni boravak je sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom, izlazi na terasu od 8m2 koja gleda na ulicu. Spavaća soba i kupatilo su odvojeni hodnikom.

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević