Trosoban Stan Mala Amerika
Rade Končara, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 62,000€ - Stan
PU795 70 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Trosoban Stan Mala Amerika

I Sprat od 3, zgrade bez lifta

Trosoban stan na prvom spratu na samo nekoliko minuta od centra grada. Kompletno renoviran. Po ulasku postoji veći hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Sastoji se od dnevnog boravka, izdvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i terase.Dnevni boravak je otvoren prema kuhinji i time dobija svetlost sa dve strane. Urađena je nova vodovodna i strujna instalacija. Urađena je betonska košuljica, izolacija, postavljen je parket prve klase, PVC stolarija sa roletnama, nova unutrašnja vrata, ulazna-sigurnosna vrata, kvalitetna keramika. Postavljeno je centralno gradsko grejanje. Klima uređaj. Stan je proširen sa uknjiženih 62m2 na 66m2 izbijanjem male terase i ukupno sa postojećom terasom ima 70m2. Podrumska prostorija od 18m2.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

70 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
62,000€

Po ulasku postoji veći hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Sastoji se od dnevnog boravka, izdvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i terase.Dnevni boravak je otvoren prema kuhinji i time dobija svetlost sa dve strane.

Mapa

Preporučujemo: