Trosoban Stan i Garaža Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 65,000€ - Stan
PU776 61 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža

Trosoban Stan i Garaža Bagljaš

I Sprat od 5, zgrade bez lifta

Po ulasku u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na veliku terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava i američki plakar. Postavljen je laminat i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Stan je generalno renoviran pre 3 godine. Spušteni plafoni, rasveta, ukrasni zid, veštačka trava na terasi. Sigurnosna vrata. Klima uređaj. Mogućnost kupovine sa nameštajem. Garaža.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

61 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
65,000€

Po ulasku u stan se pruža hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na veliku terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava i američki plakar.

Mapa

Preporučujemo: