Spratna Kuća sa baštom Mužlja
Mužlja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 80,000€ - Kuća
PU893 180 kvm 3 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža 12 ari

Spratna Kuća sa baštom Mužlja

Garaža, Parket, Cg, Pomoćni objekti

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena od cigle 90ih godina. Po ulazu postoji veliki hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i 2 kupatila. Na spratu kuće postoje dve veće spavaće sobe sa izlazima na terase. Podrum sa kotlarnicom. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno na kotao na čvrsto gorivo. Kuća je izolovana perlitom. Trofazna struja. U nastavku kuće postoji letnja kuhinja sa ostavama u kojoj je takođe postavljen parket i centralno grejanje. Postoji mogućnost odvajanja jednosobnog stana sa posebnim ulazom. U nastavku postoji nekoliko pomoćnih objekata od kojih je jedan garaža. Iza ekonomskim objekata postoji još oko 4 ara bašte.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević