Renovirana Troiposobna Kuća Bolnica
Bolnica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 45,000€ - Kuća
PU853 114 kvm 4 Sobe 1 Kupatila 6 ari

Renovirana Troiposobna Kuća Bolnica

PVC, Laminat, Fasada, Nove instalacije

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja ne poseduje kosli ulaz. Kuća je građena od mešanog materijala. Renovirana je. Postavljena je nova vodovodna i strujna instalacija, gipsarski radovi, podovi, spoljna izolacija, nov krov. Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi u jednu spavaću sobu i dnevnu sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka se prolazi u dve ulične sobe. Postavljen je laminat i PVC stolarija. Grejanje je na struju. U sklopu kuće postoji manji jednosobna stan. Dvorište je veliko sa baštom. Mogućnost kupovine stambenim kreditom banke. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

114 kvm
4 Bedrooms
1 Bathroom
45,000€

Po ulazu postoji hodnik sa kupatilom koji vodi u jednu spavaću sobu i dnevnu sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka se prolazi u dve ulične sobe.

Mapa

Preporučujemo: