Prizemna Kuća I Stan Gradnulica
Gradnulica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 69,000€ 80,000€ - Kuća
PU686 168 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 2 Garaža 1992 Građeno 540 kvm

Prizemna Kuća I Stan Gradnulica

2 Garaže, Stan u dvorištu i pomoćne prostorije

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz na kojem se nalazi montažna garaža. Kuća je građena od čvrstog materijala, po strukturi je trosobna i ima 128 m2. U polusuterenu postoji garaža sa kanalom, kotlarnica i ostava. Po ulazu u kuću pruža se dugačak hodnik koji vodi u sve prostorije. Postoji dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo. Dnevni boravak je veoma svetao sa dve terase, gleda na sever i na jug. U sklopu dnevnog boravka je kuhinja sa trpezarijom i ostavom. Po podovima je postavljena keramika i podno grejanje, stolarija je drvena Slovenija Les sa roletnama. Spoljni zidovi su izolovani sa unutrašnje strane stiroporom i lamperijom. Grejanje je na gas plinskim kotlom. Trofazna struja. Klima uređaj.
Postoji mogućnost uređenja potkrovlja za stanovanje.

Pomoćne prostorije i dvorišni stan

Na dnu parcele se nalazi objekat od čvrstog materijala. Deo objekta je jednoioposoban stan od oko 40m2. Stan je useljiv. Postavljen je laminat i drvena stolarija. Grejanje je na plinske peći a sprovedeno je i centralno grejanje. U nastavku zgrade postoji još 4 pomoćne prostorije. Klima uređaj.

Mogućnost kupovine kuće stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: