ODLIČNA Kuća u Etažama I Dvosoban Stan U Dvorištu
Širi Centar, Zrenjanin Grad
Prodaja 99,000€ - Kuća
PU341 400 kvm 8 Sobe 3 Kupatila 3 Garaža 740 kvm

ODLIČNA Kuća u Etažama I Dvosoban Stan U Dvorištu

Nalazi se na parceli od 7,5 ara. Parcela poseduje kolski ulaz i nalazi se u neposrednoj blizini centra grada.

Ulični objekat

Ulični objekat je novije zidana kuća u etažama. Suteren je obložen kamenom. U suterenu se nalaze dupla garaža sa kanalom, kotlarnica, ostava i jedna veća prostorija. Postoji izlaz i na uličnu i na dvorišnu stranu kao i stepenice koje vode do glavnog ulaza. Glavni ulaz je na izdignutom prizemlju. Po ulasku postoji hodnik sa kupatilom i stepeništem. U prizemlju se nalazi veoma prostran i svetao dnevni boravak sa trpezarijom i odvojena kuhinja sa ostavom koja ima izlaz na dvorišnu terasu. Na spratu postoje 4 spavaće sobe i kupatilo. Potkrovlje nije uređeno ali postoji mogućnost izrade još prostorija i kupatila. Uvedeno je centralno grejanje na plin i čvrsto gorivo. Postavljen je parket i drvena stolarija. Kuća je izolovana sa unutrašnje strane. 

Dvorišni objekat

Objekat je zidan od cigle. Kombinovani je objekat. Po strukturi je dvosoban stan a u sklopu njega nalazi se garaža i nekoliko ostava. Po ulasku postoji manji hodnik koji vodi do kupatila i dve sobe. Postavljen je laminat i drvena stolarija, uveden je plin i trofazna struja. Iza ovog objekta postoji bašta.

Tlocrt

Etaže

320 kvm
6 Bedrooms
2 Bathrooms
99,000€

U suterenu se nalaze dupla garaža sa kanalom, kotlarnica, ostava i jedna veća prostorija. Postoji izlaz i na uličnu i na dvorišnu stranu kao i stepenice koje vode do glavnog ulaza. Glavni ulaz je na izdignutom prizemlju. Po ulasku postoji hodnik sa kupatilom i stepeništem. U prizemlju se nalazi veoma prostran i svetao dnevni boravak sa trpezarijom i odvojena kuhinja sa ostavom koja ima izlaz na dvorišnu terasu. Na spratu postoje 4 spavaće sobe i kupatilo. Potkrovlje nije uređeno ali postoji mogućnost izrade još prostorija i kupatila.

Preporučujemo: