Kuća sa potkrovljem Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 75,000€ - Kuća
PU858 200 kvm 4 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 340 kvm

Kuća sa potkrovljem Bagljaš

Garaža, Kolski ulaz, Demit fasada

Objekat se nalaze na parceli koja poseduje 2 kolska ulaza, jedan dvorišni i jedan garažni. Kuća je sa potkrovljem. Po ulazu u kuću postoji hondik sa kupatilom i stepeništem koji vodi u dnevni boravak. Dnevni boravak je veoma prostran sa trpezarijom i odvojenom kuhinjom, i zauzima skoro celo prizemlje. Ima izlaz na dve lepe terase. Kuhinja ima ostavu. U potkrovlju se nalaze 3 sobe, dve imaju izlaz na terase, i kupatilo. Postavljen je parket u prizemlju, laminat u potkrovlju, PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas. Ugrađen je plinski kotao ali nije razvučeno centralno grejanje. Urađena je demit fasada pre 5 godina kada je renovirano i kupatilo i vodovodne instalacije. Postoji mogućnost kupovine kuće sa kompletnim nameštajem po ceni od 80.000 evra.

Kupovina stambenim kreditom banke trenutno nije moguća jer se izvodi preparcelacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: