Kuća i Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 100,000€ - Kuća
PU858 260 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 5 ari

Kuća i Stan Bagljaš

Kolski ulaz, Demit fasada, Garaža

Objekti se nalaze na parceli koja poseduje kolski ulaz. Obe kuće su građene od čvrstog materijala. Postoji kuća sa potkrovljem od 200 m2 sa demit fasadom. Po ulazu u kuću postoji hondik sa kupatilom i stepeništem koji vodi u dnevni boravak. Dnevni boravak je veoma prostran sa trpezarijom i odvojenom kuhinjom. Ima izlaz na dve lepe terase. Kuhinja ima ostavu. U potkrovlju se nalaze 3 sobe, dve imaju izlaz na terase, i kupatilo. Postavljen je parket u prizemlju, laminat u potkrovlju, PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas. Ugrađen je plinski kotao ali nije razvučeno centralno grejanje. Urađena je demit fasada pre 5 godina kada je renovirano i kupatilo i vodovodne instalacije.

Na istoj parceli postoji još jedan stambeni objekat od 57 m2. Čini ga dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, spavaća soba i kupatilo. Ova kuća se nalazi pored prve sa ulične strane. Postavljen je patos i drvena stolarija, a grejanje je na peći na gas. U dvorištu postoji još nekoliko pomoćnih objekata. Svi objekti su uknjiženi.

Moguća kupovina stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: