Hotel Terme Tiski Cvet Novi Bečej
Petra Drapšina, Novi Bečej, Serbia
Prodaja 2,500,000€ - Apartman, Građevinsko zemljište, Poslovni prostor
PU871 2000 kvm 35 Sobe 40 Kupatila 5 Garaža 2008 Građeno 2527 kvm

Hotel Terme Tiski Cvet Novi Bečej

2.000 m2 objekata i 2.177m2 zemljišta hotela koji radi u punom kapacitetu

Hotel Terme Tiski cvet se nalazi na idealnoj lokacijskoj poziciji, na samo 50km od Novog Sada, 110km od Beograda  i 40km od Zrenjanina. Hotel Terme Tiski cvet ima tri zvezdice, nalazi se u centru Novog Bečeja uz samu obalu reke Tise. Obuhvata površinu od  2.000m2 i poseduje nekoliko pomoćnih objekata. Izgrađen je 1985. godine, ali je 2008. godine kompletno renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn. Kapacitet hotela je 90 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Hotel raspolaže sa 4 lux apartmana (mini bar, led TV, klima uređaj) i 31 moderno uređenih soba. Sobe na drugom spratu poseduju i produžene krevete koji su podesni za smeštaj sportista. Na prvom spratu hotela se nalazi Wellness i spa centar sa savremenim dizajnom koji poseduje đakuzi (3x2m), saunu, kupatilo, tursko kupatilo i kneipp klupe. Ideja je da se jedna soba spoji sa Wellness-om i da to bude privatan spa.

Hotel Terme Tiski cvet poseduje i veliku salu sa 300 mesta pogodnu za svadbe, razne vrste proslava, kao i za seminare, team buildinge i nastavu u prirodi. Sala poseduje i pregradni zid, tako da po potrebi se može smanjiti i za manje skupove. Modernog je dizajna, klimatizovana je i spojena sa centralnom kuhinjom. Godišnje oko 20-30 svadbi se organizuje u hotelu, kao i razne druge proslave, rođendani i slična okupljanja. Dugogodišnja predanost radu doprinela je da restoran dobije poverenje klijenata. U sklopu hotela se nalazi i moderan caffe Venezzia površine 110m2. Caffe poseduje letnju baštu sa fontanom i predstavlja savršeno mesto za opuštanje, zabavu i druženje mladih iz grada i okoline.

Najveća prednost hotela je sopstvena bušotina termomineralne vode koja je na dubini od 600m. Izdašnost bušotine je 10 l/sec. Voda je izuzetnog kvaliteta pogodna za balneološke svrhe. Pored vode na 1m3 ima i gasa 1,3m3 (metana). Ovo daje mogućnost izgradnje kogeneracijskog postrojenja za proizvodnju struje ili grejanja 20.000m2 grada. Izvor tople mineralne vode nas je opredelio da izgradimo nov WELLNESS & SPA centar sa jedinstvenom i lekovitom vodom. Wellness je zatvorenog tipa površine 230m2 i poseduje dve saune (infra i finska), tepidarijum, bazen (3,5 x 9m) i prelivni bazen, đakuzi (5 x 2m). Koristi se isključivo voda iz bušotine. U sklopu zatvorenog dela nalaze se svlačionica, soba za masaže, relax soba (predviđena je i slana soba i kupatilo sa dva WC-a). Cela površina spa centra je obezbeđena podnim grejanjem i koristi se gas iz bušotine.

Hotel poseduje otvoren kompleks bazena veličine 20 x 6m i hidromasažni bazen, kao i dečiji bazen 2 x 3m, WC-ima i restoranom.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo: