Dvosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 45,000€ - Stan
PU959 48 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvosoban Stan Bagljaš

V Sprat od 5, zgrade bez lifta

Zgrada se nalazi u blizini Lidla, na Bagljašu. Veoma svetao stan. Po ulasku u stan ulazi se u otvoreni prostor koji čine dnevni boravak sa izlazom na terasu, trpezarija i izdvojena kuhinja. Dalje se prolazi u spavaću sobu i kupatilo. Iznad trpezarije postoji drvena galerija koja može da se iskoristi za ležaj ili kao ostava. Postavljen je laminat, keramika i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Manji tavanski prostor. Klima uređaj. Niski troškovi.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

48 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
45,000€

Zgrada se nalazi u blizini Lidla, na Bagljašu. Veoma svetao stan. Po ulasku u stan ulazi se u otvoreni prostor koji čine dnevni boravak sa izlazom na terasu, trpezarija i izdvojena kuhinja. Dalje se prolazi u spavaću sobu i kupatilo. Iznad trpezarije postoji drvena galerija koja može da se iskoristi za ležaj ili kao ostava.

Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević