Dve kuće, garaža Gradnulica
Gradnulica, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 110,000€ - Kuća
PU968 266 kvm 5 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 377 kvm

Dve kuće, garaža Gradnulica

Renovirane kuće, Centralno grejanje, Kolski ulaz, Garaža, Pomoćne prostorije, 377 m2 plac

Ulični objekat je zidan ciglom. Po ulazu postoji hodnik sa stepeništem koji vodi u sve prostorije. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Na spratu kuće postoje 3 spavaće sobe i toalet. 2 terase. 2 klima uređaja. Postavljen je parket, laminat i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno na gas. Demit fasada. Kuća se prodaje sa kuhinjom i ugradnim plakarima. Trofazna struja, voda, gas, kanalizacija.

Dvorišni objekat je takođe stambeni. Zidan je građevinskim blokom i ciglom. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i wc. U potkrovlju postoje dve sobe. Postavljen je parket, keramika, ALU stolarija sa roletnama i Velux krovni prozori. Grejanje je centralno na gas. Demit fasada. Klima uređaj. U dvorištu se nalazi garaža i pomoćni objekat.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević