Prodaja Stanova Bagljaš Zrenjanin

Prodaja i dodela stanova u naselju Bagljaš počela je neposredno posle završetka gradnje stambenih zgrada. Danas ovaj deo zgrada slovi za jedan od najpopularnijih u Zrenjaninu. U pitanju je naselje koje je urbanistički izgrađeno tek posle Drugog svetskog rata. Ipak, Bagljaš je prvu visokogradnju dobio sedamdesetih godina prošlog veka. Naselje je građeno planski sa zelenim površinama, sportskim terenima, dečjim igralištima i parking mestima. Bulevar Veljka Vlahovića deli Stari Bagljaš i Novi Bagljaš. I danas kada pričamo o ovom delu grada, orijentišemo se služeći se terminima Stari i Novi Bagljaš.Počinje nadvožnjakom, gde se graniči sa naseljem Brigadira Ristića, dok se završava magistralnim putem za Novi Sad.

 

stan bagljas sigma nekretnine zrenjanin1 6

Milana Stanivukovića – Porodični stanovi različitih struktura

Na samom početku Bagljaša je ulica Milana Stanivukovića. Ona i preseca Bulevar Veljka Vlahovića. U ovoj ulici nalaze se popularne zgrade Bagljaš 79. Reč je o tipu zgrada koje su građene sa obe strane nadvožnjaka. U pitanju su petospratnice nešto kvalitetnije gradnje. Betonska izlivena konstrukcija i zidani spoljašnji i pregradni zidovi učinili su ove zgrade znatno popularnijim u odnosu na ostatak zgrada u ovom naselju. Tu se nalaze veliki porodični trosobni i četvorosobni stanovi, dvosobni stanovi sa odvojenim kuhinjama, kao i jednosobni koji imaju odvojene kuhinje. U neposrednoj blizini, u ulici Tihomira Ostojića, u martu ove godine useljena je potpuno nova zgrada raznolike strukture stanova, jedina petospratnica na Bagljašu koja ima lift.

Stanovi Novosadska Bagljaš Zrenjanin

U ulici Novosadska, koja se nalazi uz Srednju medicinsku  školu pozicioniran je blok od 5 zgrada. To su petospratnice koje nemaju lift, a ceo blok se sastoji uglavnom od trosobnih porodičnih stanova.

Soliteri uz nadvožnjak

Uz nadvožnjak, sa njegove severne i  južne strane nalaze se po 3 solitera. Veoma ih je lako uočiti, jer su u pitanju su osmospratnice od armiranih stubova sa liftom. Većinom su tu dvosobni stanovi u kojima je spavaći deo odvojen, a stanovi imaju i dve terase. Jedna terasa je velika, dok se iz kuhinje izlazi na malu terasu. Taj prostor se može i drugačije iskoristiti, pa stanarima manja terasa može služiti za različite namene.

 

stan bagljas sigma nekretnine zrenjanin1 4

Trosobni, dvosobni i jednosobni stanovi Bagljaš – Petospratnice

Uz bulevar, i sa jedne i druge strane, izgrađene su petospratnice. Mada su bez lifta, ove zgrade su veoma kvalitetne. Poseduju po dva ulaza, široke i prostrane hodnike i odmorišta na stepeništima. Stanovi su trosobne, dvosobne i jednosobne strukture. Ti stanovi imaju ostavu, veliku i malu terasu ali i kuhinju sa trpezarijom koja je u potpunosti odvojena.

stan bagljas sigma nekretnine zrenjanin1 2

Beli Soliteri Bagljaš

To su, zapravo, samostalne zgrade sa po 10, 11 i 12 spratova. Izgrađene su u dva bloka sa po 4 ulaza. Zgrade poseduju i dva lifta – teretni i mali putnički. Građene su od armiranog betona i čeličnih konstrukcija. U ovim zgradama mogu se naći stanovi svih struktura. Trosobni od 76 kvadrata, dvosobni od 66 i jednosobni od 40 metara kvadratnih. Odlika ovih stanova je velika prozračnost. Prozori se nalaze u svakoj sobi preko celog spoljašnjeg zida. Idealni su za one koji vole mnogo svetlosti.

stan bagljas sigma nekretnine zrenjanin1 3

“Žute Zgrade” Bagljaš

Zgrade koje se popularno zovu Žute zgrade su, u stvari, četvorospratni stambeni objekti. Nažalost, te zgrade su bez lifta. Postoje dve zgrade sa južne strane Bulevara Veljka Vlahovića i dve zgrade sa njegove severne strane. U tim zgradama su dvosobni stanovi sa izdvojenim kuhinjama, dok se na terasu izlazi iz dnevnog boravka. U neposrednoj blizini nalazi se mnogo toga. Pijaca, pošta, banka, market, škola, vrtić, ambulanta, sve to u prečniku od nekoliko stotina metara.
DNema sumnje da je na Bagljašu manje-više sve nadohvat ruke.

“Japanke” Bagljaš

Popularno nazvane Japanke su zgrade dvospratnice bez lifta. Stanovi u ovim zgradama različite su strukture. Po dve ovakve zgrada se nalaze sa obe strane Bulevara. Zgrade su građene od armiranih stubova sa gipsanim pregradnim zidovima. Čim se kroči u njih, primete se svetli i prostrani hodnici. Veoma blizu se nalaze garaže koje su izgrađene za potrebe stanara ovih zgrada koje gotovo svi, kako smo pomenuli, nazivaju Japankama.

 

stan bagljas junaka milana tepica sigma nekretnine zrenjanin

Junaka Milana Tepića Bagljaš Zrenjanin

Veoma je popularna i ulica Junaka Milana Tepića. U njoj postoji 9 solitera različite spratnosti od minimum 8 spratova. Shodno tome, svaka zgrada poseduje lift, jer sve drugo bi bilo neprihvatljivo, s obzirom na to koliko spratova je u pitanju. U soliterima postoje stanovi svih struktura, dakle, jednosobni, dvosobni i trosobni. Veoma blizu ovih solitera postoje 2 velika parkinga, 2 supermaketa, ambulanta, škola, vrtić. U istoj ulici nalazi se i 5 petospratnica bez lifta.

Bagljaš važi za jedan od lepših delova grada, ali nije popularan samo zbog estetskih vrednosti.  Među važnijim argumentima nalazi se i njegova povezanost sa drugim delovima grada. Nekoliko gradskih autobuskih linija saobraća ovim krajem, u njegovoj blizini nalazi se i Aviv park, čuveni gradski tržni centar za kupovinu ali i šetnju. Ne samo što se na Bagljašu nalazi i Opšta bolnica, već ovo veliko naselje ima i dve ambulante.

Kada se bira mesto za život uvek se razmatraju i drugi aspekti koje određeni deo grada ima, kao i njegov potencijal. Prema tome, Bagljaš i stanovi i kuće u ovom delu grada, nesumnjivo važe za atraktivnije ponude u Zrenjaninu.

Prodaja stanova: Aktuelan oglas 

 

Prodaja Stanova Bagljaš

Prodaja Stanova Bagljaš

Prodaja Stanova Bagljaš

OGLASITE PRODAJU NEKRETNINE!
Pozovite nas i mi ćemo doći na Vašu adresu.
Posetite nas i kontaktirajte za sve informacije.