Dvoiposoban Stan Žitni Trg
Žitni trg, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 58,000€ - Stan
PU964 62 kvm 3 Sobe 1 Kupatila

Dvoiposoban Stan Žitni Trg

VI sprat od 6, zgrade sa liftom

Žitni Trg. Stan je orijentisan ka jugoistoku, gleda prema Beogradu. Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom koji vodi u dnevni boravak, jednu sobu, kupatilo i trpezariju. Dalje se prolazi u kuhinju i drugu sobu koja ima izlaz na terasu. Ostava. Postavljen je laminat, nova zidna keramika u kuhinji i PVC stolarija. Kupatilo nije renovirano ali u stanu ostaje komplet zidna i podna keramika koja nije ugrađena. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Niski troškovi. 3 klima uređaja. Ploča zgrade rađena pre 3 godina, bez tragova prokišnjavanja. Podrum. Parking samo za stanare zgrade. Video nadzor, interfon. Podrum. Sigurnosna vrata.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

62 kvm
3 Bedrooms
1 Bathroom
60,000€

Po ulasku u stan nalazi se hodnik sa plakarom koji vodi u dnevni boravak, jednu sobu, kupatilo i trpezariju. Dalje se prolazi u kuhinju i drugu sobu koja ima izlaz na terasu. Ostava.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević