Kuća kod Big TC Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 140,000€ - Kuća
PU961 288 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 1156 kvm

Kuća kod Big TC Bagljaš

11.5 ari plac, ukupno 168m2 pomoćnih prostorija

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz i garažu. Kuća je građena građevinskim blokom, spratna je. Po ulasku se nalazi hodnik koji vodi u dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom. Dalje se prolazi u hodnik sa stepeništem koji vodi u spavaću sobu, ostavu i kupatilo. Na spratu postoje 3 spavaće sobe i kupatilo. 2 terase. Podna obloga je keramika, postavljena je PVC stolarija, a grejanje je na struju. Na spratu kuće nema podnih obloga. U nastavku kuće se nalazi pomoćni objekat sa kuhinjom namenjen za proslave i samostalno kupatilo. U dvorištu postoji još jedan pomoćni objekat koji se može pretvoriti u stan. Ekonomske prostorije. Trofazna struja. 5 ari bašte.

Moguća zamena za jednosoban stan na Bagljašu.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević