Apartmani Centar
Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 119,000€ - Apartman, Stan
PU1048 76 kvm 6 Sobe 4 Kupatila

Apartmani Centar

4 kompletno opremljena apartmana u radu

Apartmani se nalaze u prizemlju stambeno poslovne zgrade u samom centru grada na samo nekoliko metara od pešačke zone. Uknjiženi su kao jedan stan od 76m2. Stan je pregrađen Ytong blokovima i pretvoren u 4 nezavisna apartmana sa sopstvenim ulazima. Apartmani su opremljeni ležajevima, aparatima, rasvetom i potrebnim inventarom, a svaki od njih poseduje i sopstveno kupatilo. Jedina prostorija izvan ova 4 apartmana je vešeraj sa mašinama za pranje i sušenje veša potrebna za održavanje prostora. Grejanje je na klima uređaje uz veoma male troškove. Podrum. Trofazna struja, voda, kanallizacija. 1 vlasnik.

Apartmani se prodaju opremljeni inventarom sa slika. Kategorizovani su i izdaju se kontinuirano. Posao je razrađen, novi vlasnik može već prvi dan krenuti da zarađuje od izdavanja. Cena nije fiksna.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević