Kuća na prodaju Mala Amerika
Mala Amerika, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 200,000€ - Kuća
PU1049 225 kvm 5 Sobe 4 Kupatila 2 Garaža 374 kvm

Kuća na prodaju Mala Amerika

ODLIČNA LOKACIJA, 4 ara plac, natkriveni parking

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je građena od cigle, potkrovlje je dozidano 2006. godine. Demit fasada. Upisane 3 etaže. Podrum od 19m2. Kuća se sastoji od 2 stana sa sopstvenim ulazima. Ulični stan se sastoji od salona, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, spavaće sobe i terase. Ima oko 50m2 stambenog prostora. Drugi stan ima natkriveni ulaz sa ulazom u podrum. Po ulazu se nalazi dnevni boravak sa stepeništem koji vodi u kuhinju, kupatilo i ima izlaz na veliku zatvorenu dvorišnu terasu sa izidanim roštiljem. U potkrovlju postoje 3 sobe i kupatilo od kojih jedna soba ima sopstveno kupatilo i garderober. Postavljena je drvena stolarija sa vakuum staklom, keramika i podno grejanje na toplotnu pumpu. Toplotna pumpa i greje i hladi uz male troškove. Trofazna struja, voda, kanalizacija. Natkriven parking za 2 vozila. Dvorište je izbetonirano i ograđeno.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević