Trosoban Stan Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 67,000€ - Stan
PU790 73 kvm 3 Sobe 2 Kupatila

Trosoban Stan Bagljaš

IV sprat od 8, zgrade sa 2 lifta

Stan je orijentisan ka istoku i severu. Po ulazu u stan nalazi prostrani hodnik koji vodi u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i ostavom, spavaću sobu, kupatilo i toalet. U drugu spavaću sobu se ulazi iz dnevnog boravka. Dnevni boravak gleda na istok i izlazi na veliku ograđenu terasu. Postavljen je laminat i PVC stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Nova struja i keramika na terasi. Renovirano kupatilo. Kuhinjski elementi ulaze u cenu stana. Klima uređaj. Sigurnosna vrata.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

73 kvm
3 Bedrooms
2 Bathrooms
67,000€

Po ulazu u stan nalazi prostrani hodnik koji vodi u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i ostavom, spavaću sobu, kupatilo i toalet. U drugu spavaću sobu se ulazi iz dnevnog boravka. Dnevni boravak gleda na istok i izlazi na veliku ograđenu terasu.

Mapa

Preporučujemo: