LUX Stan Bagljaš
Novosadska, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 80,000€ - Stan
PU1070 55 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

LUX Stan Bagljaš

I sprat od 5, zgrade bez lifta

Stan se nalazi u blizini nadvožnjaka i Medicinske škole, vrtića, osnovne škole i svih bitnih sadržaja naselja. Po strukturi je dvoiposoban. Čine ga dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, spavaća soba, dečija soba i kupatilo. Generalno renoviran i opremljen kvalitetnim materijalima. Nove strujne i vodovodne instalacije. Zidovi i plafoni su okrečeni akrilnim bojama (zidovi su prethodno gletovani 3 puta, plafoni 4 puta). Postavljena je Salamander PVC stolarija sa rolo komarnicima i roletnama na daljinsko podizanje i spuštanje (Troslojna stakla punjena argonom sa tri diht gume i ključevima na svakoj kvaci za otvaranje prozora kao dodatna zaštita od provale, debljina PVC profila je 92mm). U stanu se nalazi italijanska keramika prve klase i hrastov parket prve klase. Kuhinja je od farbanog medijapana rađena po meri sa kompletno novom ugradnom tehnikom (sudomašina, rerna, ravna ploča), izmedju visećih i radnih delova zid je obložen kaljenim staklom 8mm. Sva bela tehnika u stanu je u garanciji još dve ili više godina. Unutrašnja stolarija je od farbanog medijapana. Stavljena su sigurnosna vrata 100mm debljine sa 3 sigurnosne brave i klinovima. Grejanje je centralno gradsko. Stan se prodaje sa američkim plakarima i kompletnom kuhinjom osim frižidera. 1 vlasnik, bez tereta.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

55 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
80,000€

Po strukturi je dvoiposoban. Čine ga dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, spavaća soba, dečija soba i kupatilo.

Video
  • Video
    LUX Stan Bagljaš
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević