Stanovi u novogradnji Centar
Cara Dušana, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 1,300€ eura/m2 - Stan
PU1128 37-113 kvm 2 Sobe 1 Kupatila 1 Garaža

Stanovi u novogradnji Centar

1.300 eura/m2, Garažna mesta

ODLIČNO za izdavanje. Pažljivo dizajnirani prostori, vrhunski materijali i moderna arhitektura, samo su deo onoga što ovi stanovi nude. Svaki detalj je pažljivo planiran kako bi se stvorio ambijent, koji odražava savremeni stil života. Kvalitetna gradnja. Spoljni zidovi su debljine 50 cm. Sa unutrašnje strane je termo blok, zatim trska kao izolacija 10 cm, puna cigla 12 cm i spolja mermerne ploče. U svim stanovima je postavljen kvalitetan parket (trešnja, jasen, hrast ili orah). PVC stolarija, a u nekim stanovima je aluminijumska stolarija. Pregradni zidovi – termo blok 20 cm. Kompletno nova instalacija za vodu i struju. Grejanje na struju – više opcija. Visina plafona u stanovima je 3 m. Hodnici u zgradi su široki i prostrani. Interfon, Video – nadzor. Garažno mesto (uz doplatu).

Stanovi različitih struktura od 37 – 113 m2. Pozovite za više informacija.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević