Poljoprivredno Zemljište Blizina Aviv Parka Zrenjanin
Zrenjanin, Serbia
Prodaja 160,000€ - Poljoprivredno zemljište
PU553 1.5 ha 3 Sobe 1 Garaža 1.5 ha

Poljoprivredno Zemljište Blizina Aviv Parka Zrenjanin

Voćnjak, Ranč, Vikendica

Poljoprivredno zemljište sa zasadom voća, aronije, jotsa. Do parcele vodi zemljani put koji se nalazi u blizini izlaza iz grada prema Novom Sadu sa Aradačke strane. Širina parcele je oko 50m. Plodna i kvalitetna zemlja sa preko 2000 stabala voća. Uspeva jabuka, kruška, višnja, trešnja, kajsija, šljiva, dunja. Na dnu parcele se nalazi po 150 odraslih biljaka aronije i jotsa. Put kroz baštu oivičen je vinovom lozom, a deo oko objekta krasi orah i lešnici. Takođe, na oko 1/3 imanja posađen je ovas.

Pomoćni objekat

Objekat je zidan od čvrstog materijala razmere 14×10 metara. Sastoji se od sobe sa seljačkom peći, manje garaže sa ostavom i oborima za gajenje stoke. Unutra se nalazi veliki kazan za pečenje rakije. Priključena je monofazna struja, a voda je omogućena hidroforom. Bunar je kopan na 70m i voda je pijaća. Ugrađen je alarm sistem. Pored ovog objekta postoje još 2 manja. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%).
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: