LOKACIJA Prizemna Kuća Sa Poslovnim Prostorom Bolnica
Bolnica, Zrenjanin 23000, Serbia
Prodaja 130,000€ - Građevinsko zemljište, Kuća, Plac
PU552 160 kvm 5 Sobe 2 Kupatila 7 ari

LOKACIJA Prizemna Kuća Sa Poslovnim Prostorom Bolnica

Lokacija za visokogradnju

Lokacija odlična. Objekat se nalazi na parceli koja je široka 22m a ukupne površine nešto manje od 7 ari. Ulični deo kuće je starije gradnje a dozidan je novi deo prema dvorištu. Ulaz u kuću je sa boka kroz natkrivenu terasu. Po ulazu postoji hondik koji vodi u dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo i toalet. Kroz dnevni boravak se prolazi u kuhinju i drugu spavaću sobu. Postoji još jedan ulaz u kuću sa hodnikom koji je preuređen u kancelariju. Postavljen je parket i laminat, drvena i PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Spušteni su plafoni. Urađena je demit fasada. Trofazna struja. Klima uređaj. U dvorištu postoje pomoćni montažni objekti. 

Ulični lokal/Poslovni prostor

U uličnom delu objekta nalazi se renoviran poslovni prostor veličine od oko 15 kvadrata. Za poslovni prostor postoji ulični ulaz i izlog kao i sporedni ulaz iz dvorišta. Postavljena je keramika, PVC stolarija i spušteni su plafoni. Grejanje je na gas.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: