Auto Servis I 3 Stana Mičkei
Mičkei, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 150,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU598 329 kvm 7 Sobe 4 Kupatila 3 Garaža 8.4 ari

Auto Servis I 3 Stana Mičkei

Opremljen servis sa 3 auto dizalice i 3 useljiva stana

Auto servis i 3 stana se prostiru na dve parcele ukupne površine više od 8 ari.  Objekti su zidani od čvrstog materijala i useljivi su. Postoji jedan dvosoban stan sa velikim dnevni boravkom, jedan jednoiposoban stan i jedan jednosoban stan u potkrovlju. Objekti su izolovani. Renoviran je krov. Postavljen je patos, drvena stolarija i brodski pod po zidovima. Grejanje je na plin koji je razvučen u svakoj prostoriji. Trofazna struja sa odvojenim satovima za stambeni i poslovni prostor. Priključena gradska kanalizacija i vodovod. Postoji i bunar sa hidroforom i pumpom za sopstveno napajanje vodom. 

Auto servis 

Auto servis radi i funkcioniše dugi niz godina. Oprema za autoservis je uključena u cenu nekretnine. Postoje 3 četvorostubne auto dizelice, kanal, alati. Pored 3 radionice postoje 2 kancelarije. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: