Ulična Nedovršena I Dvorišna Useljiva Kuća ZRENJANIN Nikole Tesle
MZ Nikole Tesle, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 95,000€ - Kuća
PU299 156 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 7 ari

Ulična Nedovršena I Dvorišna Useljiva Kuća ZRENJANIN Nikole Tesle

Parcela poseduje kolski ulaz. Do ulice postoji nedovršen objekat. Postoje dve nus prostorije sa podrumom i 2 renovirana pomoćna objekta sa kupatilom i kotlarnicom. Objekat koji je useljiv se nalazi na samom dnu parcele i po strukturi je dvosoban stan sa galerijom. Po ulazu postoji manji hodnik koji vodi do kuhinje, kupatila i dnevnog boravka. Dnevni boravak je veoma svetao sa galerijom u kojoj se nalaze 2 ležaja. Spavaća soba kao dnevna ima izlaz prema dvorištu. Ispred objekta se nalazi velika terasa. Postavljeno je centralno grejanje na 4 vrste goriva. Postoji plinski i kotao na čvrsto gorivo, a priključen je i kotao na solarno zagrevanje. Postavljena je kvalitetna drvena stolarija i ugradna kuhinja.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: