Salonska Kuća Centar
Centar, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 120,000€ - Kuća
PU568 220 kvm 7 Sobe 3 Kupatila 269 kvm

Salonska Kuća Sa Lokalom Centar

Salonska i čvrsta spratna kuća, Kolski ulaz

Salonska kuća se nalazi na uličnom delu parcele. Ulaz u kuću je iz dvorišta. Po ulazu postoji hodnik koji vodi u kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se prolazi u dve spavaće sobe i kupatilo. Ostava.  Postavljen je patos, laminat, drvena stolarija i roletne. Centralno grejanje. Visina plafona je 3,5 metara. Rađen je krov. Trofazna struja. Plin. Podrum.

Jedna spavaća soba ima ulični ulaz i izlog i može se pretvoriti u poslovni prostor. 

Postoji mogućnost spajanja uličnog i dvorišnog objekta

U produžetku ulične kuće se nalazi novija kuća od čvrstog materijala sa potkrovljem. Po ulazu postoji manji hodnik iz kojeg se prolazi u dnevni boravak. U dnevnom boravku se nalazi šankom izdvojena kuhinja, wc i ostava. Stepenište vodi u potkrovlje u kome se nalaze 3 spavaće sobe i kupatilo. Postavljen je laminat, parket i drvena stolarija. Grejanje je trenutno na čvrsto gorivo. Kuća je izolovana. Kolski ulaz je okrenut ka drugoj ulici. 

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

220 kvm
7 Bedrooms
3 Bathrooms
120,000€

Grafički prikaz rasporeda prostorija.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: