Kuća Sa Potkrovljem Crni Šor
Dolja, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 120,000€ - Kuća
PU520 280 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 5 ari

Kuća Sa Potkrovljem Crni Šor

Garaža, Letnja kuhinja, Pomoćne prostorije

Objekat se nalazi na parceli koja poseduje kolski ulaz. Po strukturi je šestosobna kuća sa potkrovljem. Prizemlje i sprat su u potpunosti odvojeni i imaju odvojene ulaze. Ulaz je sa boka. Po ulasku u prizemlje se nalazi hodnik koji vodi u sve prostorije prizemlja. Postoji dnevni boravak, kuhinja sa tprezarijom i ostavom, dve spavaće sobe, kupatilo i sanitarni čvor. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Centralno grejanje na gas.
Na spratu kuće postoji ulazni hodnik koji vodi u sve prostorije potkrovlja. U potkrovlju se nalaze dve prostorije bez kosina i dve prostorije sa kosinama od kojih je jedna kuhinja. Postavljen je laminat, drvena stolarija sa roletnama i novi krovni prozori. Trofazna struja.

Letnja kuhinja i ostava

U dnu parcele se nalazi garaža sa kanalom. Pored garaže postoji pomoćni objekat koji služi kao ostava. Letnja kuhinja se sastoji od jedne prostorije sa kuhinjom, kupatila i ostave. Letnja kuhinja ima dovod vode, kanalizaciju i struju. Postavljen je parket.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5%
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo: