ODLIČAN Dvosoban Stan Junaka Milana Tepića Bagljaš
Junaka Milana Tepića, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 59,000€ - Stan
PU831 56 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

ODLIČAN Dvosoban Stan Junaka Milana Tepića Bagljaš

XI sprat od 13, zgrade sa 2 lifta

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini supermarketa i Big tržnog centra. Stan je renoviran pre 5 godina, rađene su kompletno nove instalacije struje i vode i proširena je trpezarija na račun male terase i ostave. Uknjižen je na 52m2 a u prirodi ima 56m2 + terasa. Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa većom trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Terasa je zatvorena drvenom stolarijom. U trpezariji se nalazi veliki ugradni plakar sa kliznim vratima koji služi kao ostava. Stan je veoma svetao, dnevni boravak i kuhinja su okrenuti zapadu dok je spavaća soba orijentisana ka severu. Postavljen je tarket u dnevnom boravku, laminat u spavaćoj sobi, a u hodniku i kuhinji je postavljena granitna keramika. Spušteni su plafoni sa osvetljenjem. Postavljena je PVC stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Klima uređaj. Sigurnosna vrata. U stanu ostaju kuhinjski elementi bez uređaja.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

56 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
59,000€

Po ulazu u stan nalazi se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa većom trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Terasa je zatvorena drvenom stolarijom. Uknjižen je na 52m2 a u prirodi ima 56m2 + terasa.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević