Kuća i voćnjak Ravni Tolovac
Ravni Topolovac, Serbia
Prodaja 35,000€ - Kuća, Poljoprivredno zemljište
PU1029 129 kvm 3 Sobe 2 Kupatila 1 Garaža 20 ari

Kuća i voćnjak Ravni Tolovac

Destilerija rakije, magacin, kuća renovirana, terasa, pomoćni objekti

Ukupno 20 ari zemljišta. Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Kuća je zidana od mešanog materijala. Trosobna je, renovirana. Po ulasku postoji hodnik koji vodi u sve prostorije. Postoji dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, spavaća soba, ostava i kupatilo. Postavljen je laminat, keramika, drvena i PVC stolarija. Grejanje je na peći na gas i čvrsto gorivo. Izolacija. Trofazna struja, voda, gas. U nastavku kuće se nalazi magacinski prostor i prostorija namenjena za destileriju sa sprovedenim priključcima i sanitarnim čvorom. Natkrivena terasa, pomoćni objekti, sušara. Voćnjak od 14 ari sa voćem u rodu jabuka, kruška, šljiva, trešanja i ostalih zasada. 1 vlasnik.

Mogućnost kupovine i voćnjaka na istoj lokaciji – POGLEDAJTE OVDE

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević