Dvoiposoban Stan Žitni Trg
Žitni trg, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 60,000€ - Stan
PU837 62 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvoiposoban Stan Žitni Trg

III Sprat od 3, zgrade bez lifta

Odlična lokacija, centar, Žitni Trg, pogodno za poslovni i stambeni prostor. Po ulasku u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak, soba, velika trpezarija sa izdvojenom kuhinjom, kupatilo i ostava. Iz jedne i druge sobe postoji izlaz na terasu dugačku 8m koja ne ulazi u kvadraturu. Stan je veoma svetao. Postavljen je parket i drvena stolarija sa roletnama. Grejanje je centralno gradsko. Adaptirana ploča iznad stana sa limenim krovom. Potrebno renoviranje.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

62 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
60,000€

Po ulasku u stan pruža se hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoji dnevni boravak, soba, velika trpezarija sa izdvojenom kuhinjom, kupatilo i ostava. Iz jedne i druge sobe postoji izlaz na terasu dugačku 8m koja ne ulazi u kvadraturu.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević