Dvoiposoban Stan Žitni Trg
Žitni Trg, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 69,000€ - Stan
PU854 68 kvm 2 Sobe 1 Kupatila

Dvoiposoban Stan Žitni Trg

I Sprat od 3, zgrade bez lifta

Stan se je dvostrano orijentisan. Po ulasku postoji hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoje dve velike sobe koje izlaze na istu terasu. Terasa ima 8m2 koji ne ulaze u uknjiženu kvadraturu stana. Trpezarija je veća sa izdvojenom kuhinjom i ostavom. Može se koristiti i kao dnevni boravak. Visina plafona iznosi 3m. Kupatilo i instalacije su renovirane. Postavljen je laminat i PVC stolarija roletnama. Sigurnosna vrata. Grejanje je centralno gradsko. Ispred zgrade se nalazi veliki gradski parking.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Etaža

68 kvm
2 Bedrooms
1 Bathroom
73,000€

Stan se je dvostrano orijentisan. Po ulasku postoji hodnik koji vodi u sve prostorije u stanu. Postoje dve velike sobe koje izlaze na istu terasu. Terasa ima 8m2 koji ne ulaze u uknjiženu kvadraturu stana. Trpezarija je veća sa izdvojenom kuhinjom i ostavom.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević