Duplex, Salonac, Centar
Dr Emila Gavrila, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 160,000€ - Stan
PU1074 180 kvm 6 Sobe 3 Kupatila

Duplex, Salonac, Centar

Pogodno kako za stambeni tako i za poslovni prostor

Prizemlje i sprat. Stan se nalazi u zgradi kolektivnog stanovanja, orijentisan ka ulici. Po ulazu postoji hodnik sa sanitanim čvorom koji vodi u salon sa stepeništem i dve ulične sobe. Na spratu se nalazi centralni salon iz kojeg se ide u hodnik sa kupatilom i wc-om, salon sa stepeništem, dnevni boravak sa terasom, kuhinju sa ostavom i 3 sobe. Sprat ima poseban ulaz iz hodnika zgrade. Postavljen je parket i restaurirana drvena unutrašnja i spoljna stolarija. Grejanje je centralno na kotao na gas, a radijatori se nalaze samo na gornjoj etaži. Nov krov i fasada. Nove vodovodne i strujne instalacije, nova keramika. Urađena betonska košuljica. Gipsani, spušteni plafoni na spratu. Potrebna manja ulaganja. Tavan i podrum. Uknjiženo.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoprodajne cene

Tlocrt

Prizemlje

70 kvm
2 Bedrooms
2 Bathrooms
160,000€

Po ulazu postoji hodnik sa sanitanim čvorom koji vodi u salon sa stepeništem i dve ulične sobe.

I Sprat

110 kvm
4 Bedrooms
1 Bathroom
160,000€

Na spratu se nalazi centralni salon iz kojeg se ide u hodnik sa kupatilom i wc-om, salon sa stepeništem, dnevni boravak sa terasom, kuhinju sa ostavom i 3 sobe.

Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević