Spratna Kuća sa Garažom Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 120,000€ - Kuća
PU781 280 kvm 4 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 390 kvm

Spratna Kuća sa Garažom Bagljaš

Podno grejanje, Alu stolarija, Mermer

Objekat se nalazi na uličnom delu parcele koja poseduje kolski ulaz. Po ulasku u kuću postoji hodnik sa stepeništem koji spaja sve etaže. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa izlazom na veliku terasu, trpezarija, kuhinja i wc. Na spratu se nalaze 4 spavaće sobe od kojih svaka ima izlaz na terasu, veliko kupatilo koje nije dovršeno, malo kupatilo sa tuš kabinom i vešeraj. Potkrovlje je tavanski prostor, a suteren je celom površinom kuće. Suteren i garaža su spojeni. U okviru garaže ima izdvojena prostorija u kojoj se nalaze kotlovi. Postavljen je mermer, u hodnicima i na stepeništu. U sobama je laminat. Grejanje je podno na plinski kotao, a postoji i instalacija za solarno grejanje. Alu stolarija sa roletnama. Trofazna struja. U dvorište se prolazi isključivo kroz kuću.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoprodajne cene
Mapa

Kalkulator za stambene kredite

10 godina fiksna, 5.03% Kamatna stopa
  • Mesečna rata

Preporučujemo:

Milan Radojević