Kuća Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 225,000€ - Kuća
PU1081 470 kvm 6 Sobe 3 Kupatila 1 Garaža 4.8 ara

Kuća Bagljaš

Dve kuće, Garaža, 4.8 ara plac

Dve kuće na placu od 4.8 ara u odličnom stanju. Nalaze se u blizini Big šoping centra. Ulična kuća je sa potkrovljem, ukupne kvadrature 220m2. U sklopu kuće nalazi se garaža od oko 20m2 i zastakljena terasa od oko 30m2. Svi objekti su uknjiženi. Po ulasku u kuću nalazi se hodnik sa manjim kupatilom (finska tuš kabina sa saunom) koji vodi u trpezariju u vidu salona kao centralne prostorije prizemlja. Postoji dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja sa ostavom i velika zastakljena terasa koja gleda na dvorište. U potkrovlju se nalaze 3 spavaće sobe i veliko kupatilo sa sedećom kadom. Sve spavaće sobe imaju izlaz na terasu. Postavljen je parket i drvena stolarija. Grejanje je centralno na kotao na gas i pelet. Demit fasada. Klima uređaj. Trofazna struja, voda, gas, kanalizacija.
Dvorišna kuća se sastoji od prizemlja, ostave i suterena. Prizemlje ima 98m2 stambenog prostora koji se sastoji od ulaznog hodnika sa stepeništem, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila. Postavljen je parket i drvena stolarija. Grejanje je na peći na gas. Suteren čine dve prostorije od oko 80m2, višenamenski prostor. Postavljena je keramika i drvena stolarija. U sklopu ovog objekta nalazi se i ostava od oko 20m2 u nivou zemlje.
Mogućnost kupovine nekretnine stambenim kreditom banke.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija za kupca: 1.5% od kupoproadjne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević