Mlekara Bagljaš
Bagljaš, Zrenjanin, Serbia
Prodaja 200,000€ - Kuća, Poslovni prostor
PU956 308 kvm 3 Sobe 3 Kupatila 166 kvm

Mlekara Bagljaš Zrenjanin

154m2 proizvodnog prostora i 154m2 stambenog ili kancelarijskog prostora

Objekat je zidan od čvrstog materijala. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalazi kompletno opremljena i nikad ne korišćena mlekara, postavljena pod uslovima HCCP standarda. Urađene su potpuno nove strujne i vodovodne instalacije za potrebe mlekare. Sastoji se od sanitarnog čvora, 3 prostorije sa postavljenom opremom za proizvodnju i preradu mleka sa zasebnim ulazima i jedne ulične prostorije koja je namenjena za maloprodajni objekat. Mlekara je opremljena homogenizatorom velikog kapaciteta, hladnjačom i propratnom opremom za proizvodnju, preradu i pakovanje koja nikad nije korišćena. Ciljani kapacitet proizvodnje je 1.000l dnevno. U sklopu objekta postoji i laboratorija.

Ovakav proizvodni pogon je jedini u Zrenjaninu i šire i odlična je poslovna prilika. Prodavac nudi i sirovine potrebne za početak proizvodnje kao i ambalažu. Proizvodni proces se može otpočeti u roku od 2 nedelje.

U potkrovlju objekta nalazi se 154m2 stambenog ili poslovnog prostora. Kosine su blage i sve prostorije su funkcionalne. Postoji veliki dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom, 2 sobe sa terasom i 2 kupatila. Postavljen je parket i PVC stolarija. Grejanje je na struju. Trofazna struja.

Dodatne informacije

  • Napomena: Tačna lokacija će biti prosleđena nakon što razgledanje nekretnine bude zakazano.
  • Cena: Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
  • Porez: Postoji obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%). Postoji mogućnost oslobođenja od obaveze plaćanja poreza za kupce prvog stana.
  • Agencijska provizija: 1.5% od kupoproadjne cene
Mapa

Preporučujemo:

Milan Radojević